Wij maken van uw tuin een OASE

Wij maken van uw tuin een OASE

🍀 Is uw tuin aan een opknapbeurt toe? 🍀 Kan uw balkon wel wat groen gebruiken? 🍀 WiIt U uw geveltuintje wat meer kleur geven? Tuinhulpen van buurthuiskamer OASE helpen u graag. Samen maakt u een plan. Onze vrijwillige tuinhulpen adviseren en helpen u met de realisatie ervan zodat u meer kunt genieten van uw groen. LEES MEER

Eet- kookclub

Door: Elien, Arman, Mieke, Mrudula en Tineke

Vrijdag 7 Mei Voorgerecht: Joodse dadelsoep Hoofdgerecht: Vega-enchilada’s (recept van Yvette van Boven) Dessert: Joods aardbeien-rabarber dessert Schrijf je alvast in!

Diner & Take Away

Door: Ann, Ayse, Cameron, Moony, Paolo, Seif en Stephano

Donderdag 13 Mei MENU: Tjaw fan ('witte nasi'/'Chinese nasi') : in sesamolie gebakken basmati-rijst met roerei, bosuitjes, gele paprika, erwten, wortel en ui, geserveerd met Chinese kip: kipkarbonade/vegetarische kip, gemarineerd in hoisin-saus met gember, honing en kruiden Dessert: Tropische fruitcocktail met kokosmelk* Schrijf je nu in!