Een groepje buurtbewoners komt elke 1e en 3e dinsdagmiddag van 13.00-15.00 uur luisteren naar gouweouwe. We delen onze herinneringen. Er kan uiteraard gedanst worden!

Iedereen welkom. Entree: 1,00 inclusief koffie / thee. Er zijn ook versnaperingen te koop. Marco opent om 12:00 uur, zodat u uw brood kunt op eten voor de Muzieksaloon begint.

Vrijdag 31 januari 2020 BIJOASE, maandelijkse Filmavond; met bord op tafel, lekker eten en film kijken.

Jannie Meedendorp, van de 'Boekenruil & Brei koffie dinsdagochtend' ontvangt Erepenning van verdienste voor Amsterdam Oost, uit handen van de wethouder samen met 8 andere vrijwilligers. (9 in totaal) donderdag 9 januari 2020!
Sommige bijeenkomsten gaan gewoon door in de kerstvakantie. Van enkele andere zijn de tijden gewijzigd. Klik voor meer informatie.
Wij nodigen iedereen uit voor de Nieuwjaarsreceptie van Stichting De OASE van de Oosterparkbuurt en Eetkookclub Oase gezamenlijk. Dus niet op vrijdag maar op donderdag!