Iedere derde donderdag van de maand organiseert OASE een filmavond met een heerlijke maaltijd. Wij kijken samen naar een bijzondere film en genieten ondertussen van een eenvoudige, heerlijke maaltijd.

Film en maaltijd kosten € 7,-

Volgende keer is donderdag 14 november. Dan is de film THE PINK PANTHER (111min)

Het menu is :

Een minirijssttafeltje bestaande uit bamie en bijgerechten. Ook voor vegetariërs voldoende.

Aanmelden en doorgeven of u vegetarisch wilt eten door te mailen naar: info@oasestichting.nl

OASE open 18.45 uur, maaltijd en film beginnen 19.15 uur. Film (€ 2,00) plus maaltijd (€ 5,00).

Prinses Cardinale onvlucht haar land en belandt in Rome. Het enige wat ze meegenomen heeft is een kostbare diamant: The pink panther. De diamant wordt gestolen en de prinses roept de hulp in van de onhandige inspecteur Clouseau. Hij moet de dader vinden en de diamant terugvinden.

Peter Sellers, David Niven, Robert Wagner en Claudia Cardinale zijn weergaloos in deze ontzettend grappige film over een bijna loepzuivere en zeer kostbare diamant en wat men al niet doet om de steen te bemachtigen.

Met als special voorfilmpje: 'Behind the Feline (Pink Panther cartoon)