Vrijwilligersetentje OASE 6 maart 2018

Herly kookt voor de vrijwilligers van OASE. Foto's: Mila Wybenga

Ereteken voor bestuurslid Sylvia Schellevis

Elk jaar zet het stadsdeel alle vrijwilligers in het zonnetje. Met o.a. een etentje. En met eretekens. in 2016 viel de eer te beurt aan onze Sylvia. Bedankt voor je inzet, Sylvia.

Zie hier voor foto's van die feestelijke avond.

Herly is de vrijwilliger van het jaar 2018.

2015 nieuwjaarsdiner Eetclub Oase

Opening 2 november 2013

Vrijdag 31 januari 2020 BIJOASE, maandelijkse Filmavond; met bord op tafel, lekker eten en film kijken.

Jannie Meedendorp, van de 'Boekenruil & Brei koffie dinsdagochtend' ontvangt Erepenning van verdienste voor Amsterdam Oost, uit handen van de wethouder samen met 8 andere vrijwilligers. (9 in totaal) donderdag 9 januari 2020!
Sommige bijeenkomsten gaan gewoon door in de kerstvakantie. Van enkele andere zijn de tijden gewijzigd. Klik voor meer informatie.
Wij nodigen iedereen uit voor de Nieuwjaarsreceptie van Stichting De OASE van de Oosterparkbuurt en Eetkookclub Oase gezamenlijk. Dus niet op vrijdag maar op donderdag!