Iedere eerste vrijdagavond van de maand, 18.30 - 22.00 uur voor 6,00

Uitnodiging Eetkookclub Oase van 4 oktober 2019

Beste vrienden van Eetkookclub Oase,Hierbij nodig ik jullie uit voor de Eetkookclub van 4  oktober 2019. Esther gaat veganistisch koken, zonder dierlijke produkten.

OASE open om 18.30 uur, aanvang maaltijd 19.00 uur. Kosten 6,00.

Bekijk het menu hieronder.

Tot ziens!

Groetjes,Lenie

voorgerecht: Carpaccio van rode biet: gerookte biet, waterkers, appel, hangop, walnoot,mosterdvinigrette.

Hoofdgerecht: Vol au Vent: pasteitje, paddenstoelenragout, aardappel-selderijpuree.

Dessert: gepocheerde peer, chocolademousse, amandel, crumble, room.Je kunt je aanmelden tot en met woensdag 2 oktober 13.00 uur via info@oasestichting.nl . Bijverhindering afmelden ook vr 2 oktober 13.00 uur, want dan worden de boodschappen gehaald.Na die tijd moeten wij je helaas de kosten van de maaltijd in rekening brengen.

Donderdag 24 oktober is iedereen van harte welkom. Dan is het Verhalenvertelavond van 19.00 21.00 uur met Sylvia.