Elke dinsdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur kun je in OASE terecht voor een lekker kopje koffie of thee.

Voor de bezige handen is er dan ook de breiclub. Wilt u samen breien of haken, zoekt u hulp of gezelschap hierbij, kom naar OASE. U neemt zelf wol, brei- of haaknaalden en patroon mee. We leren van elkaar leren en kunnen patronen uitwisselen.

OASE heeft een paar eenvoudige patronen, die niet moeilijk zijn om te maken. Op de dinsdagochtend houden we ook boekenruil. Hebt u een boek uitgelezen neem hem mee, om te ruilen voor een ander boek uit onze boekenkast. Er liggen ook tijdschriften voor de leestafel.

Spreek er over en deel uw enthousiasme met anderen.

U bent van harte welkom voor een praatje, om te lezen of te breien!

Voor meer informatie: info@oasestichting.nl of loop op dinsdagochtend even binnen.

Donderdag 24 oktober is iedereen van harte welkom. Dan is het Verhalenvertelavond van 19.00 21.00 uur met Sylvia.