Elke dinsdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur kun je in OASE terecht voor een lekker kopje koffie of thee.

Voor de bezige handen is er dan ook de breiclub. Wilt u samen breien of haken, zoekt u hulp of gezelschap hierbij, kom naar OASE. U neemt zelf wol, brei- of haaknaalden en patroon mee. We leren van elkaar leren en kunnen patronen uitwisselen.

OASE heeft een paar eenvoudige patronen, die niet moeilijk zijn om te maken. Op de dinsdagochtend houden we ook boekenruil. Hebt u een boek uitgelezen neem hem mee, om te ruilen voor een ander boek uit onze boekenkast. Er liggen ook tijdschriften voor de leestafel.

Spreek er over en deel uw enthousiasme met anderen.

U bent van harte welkom voor een praatje, om te lezen of te breien!

Voor meer informatie: info@oasestichting.nl of loop op dinsdagochtend even binnen.

Vrijdag 31 januari 2020 BIJOASE, maandelijkse Filmavond; met bord op tafel, lekker eten en film kijken.

Jannie Meedendorp, van de 'Boekenruil & Brei koffie dinsdagochtend' ontvangt Erepenning van verdienste voor Amsterdam Oost, uit handen van de wethouder samen met 8 andere vrijwilligers. (9 in totaal) donderdag 9 januari 2020!
Sommige bijeenkomsten gaan gewoon door in de kerstvakantie. Van enkele andere zijn de tijden gewijzigd. Klik voor meer informatie.
Wij nodigen iedereen uit voor de Nieuwjaarsreceptie van Stichting De OASE van de Oosterparkbuurt en Eetkookclub Oase gezamenlijk. Dus niet op vrijdag maar op donderdag!