Gewijzigde tijden i.v.m. kerstvakantie

Sommige bijeenkomsten gaan gewoon door in de kerstvakantie. Van enkele andere zijn de tijden gewijzigd. Klik voor meer informatie.

- De Koffie- en spelinloop heeft geen kerstvakantie houdt, dus de spelletjesochtenden lopen gewoon door. De inloop van 10 en 17 januari vervalt.
De dinsdagse Boekenruil- en koffieochtend vervalt op 24 december en 7januari. Op dinsdag 7 januari wordt deze hervat.
- Er is géén Eetclub op 1 januari.
BIJOASE wordt gehouden op vrijdag 31 januari
- De Dagbesteding voor ouderen vervalt op 25 december en 1 januari. Daarna beginnen de bijeenkomsten weer op woensdag 8 januari.

Vrijdag 31 januari 2020 BIJOASE, maandelijkse Filmavond; met bord op tafel, lekker eten en film kijken.

Jannie Meedendorp, van de 'Boekenruil & Brei koffie dinsdagochtend' ontvangt Erepenning van verdienste voor Amsterdam Oost, uit handen van de wethouder samen met 8 andere vrijwilligers. (9 in totaal) donderdag 9 januari 2020!
Wij nodigen iedereen uit voor de Nieuwjaarsreceptie van Stichting De OASE van de Oosterparkbuurt en Eetkookclub Oase gezamenlijk. Dus niet op vrijdag maar op donderdag!