BIJOASE op do. 14 november

THE PINK PANTHER (111 minuten)

OASE open 18.45 uur, maaltijd en film beginnen 19.15 uur. Film (€ 2,00) plus maaltijd (€ 5,00).

Een minirijssttafeltje bestaande uit bamie en bijgerechten. Ook voor vegetariërs voldoende.
Prinses Cardinale onvlucht haar land en belandt in Rome. Het enige wat ze meegenomen heeft is een kostbare diamant: The pink panther. De diamant wordt gestolen en de prinses roept de hulp in van de onhandige inspecteur Clouseau. Hij moet de dader vinden en de diamant terugvinden.

Peter Sellers, David Niven, Robert Wagner en Claudia Cardinale zijn weergaloos in deze ontzettend grappige film over een bijna loepzuivere en zeer kostbare diamant en wat men al niet doet om de steen te bemachtigen.

Met als special voorfilmpje: 'Behind the Feline (Pink Panther cartoon)

Vrijdag 31 januari 2020 BIJOASE, maandelijkse Filmavond; met bord op tafel, lekker eten en film kijken.

Jannie Meedendorp, van de 'Boekenruil & Brei koffie dinsdagochtend' ontvangt Erepenning van verdienste voor Amsterdam Oost, uit handen van de wethouder samen met 8 andere vrijwilligers. (9 in totaal) donderdag 9 januari 2020!
Sommige bijeenkomsten gaan gewoon door in de kerstvakantie. Van enkele andere zijn de tijden gewijzigd. Klik voor meer informatie.
Wij nodigen iedereen uit voor de Nieuwjaarsreceptie van Stichting De OASE van de Oosterparkbuurt en Eetkookclub Oase gezamenlijk. Dus niet op vrijdag maar op donderdag!