Workshop Snoeien

Donderdag 7 mei

Lenie

VOL!
Workshop over snoeien van planten, bomen en struiken
Met snoeien kan je planten en bomen klein houden en stimuleer je de groei van jonge uitlopers. Een goed gesnoeide plant of struik bloeit ook mooier.

De workshop wordt gegeven door Loes Pool, zij heeft jarenlang een praktijk gehad voor stadstuinonderhoud. We beginnen met theorie, daarna gaan we de tuin in om de theorie in praktijk te brengen.

Neem je eigen snoeischaar mee!

Wanneer    : Dinsdag 7 mei van 19.30 – 21.00 uur
Waar          : Buurthuiskamer OASE,
Adres          : Vrolikstraat 281
Deelname  : € 2,00 inclusief koffie, thee en lekkers
Aanmelden: graag voor 1 mei via https://oasestichting.nl/product/snoeiworkshop of bij Lenie
Tel              : 020-6251812

De Sjoelclub

Door: Ton

Nieuw bij de OASE: De Sjoelclub! Iedere tweede vrijdag van de maand van 10:30-13:30. Aanmelden hoeft niet, je kunt gewoon binnenlopen! Kosten: 2,- (inclusief koffie en thee)

Door: Tineke & Lenie & Ans

VOL Eetkookclub vrijdag 3 mei Kom jij ook genieten van ons Italiaanse menu?! We nodigen iedereen uit voor ons speciale menu op 3 mei. Antipasta: Insalata Verde Prima Piatti: Pasta al Quattro Formaggi Dolci: Peche Ripiene Schrijf je alvast in!