Nederlandse conversatieles

Woensdag 19.30 โ€“ 21.00

Tallie

Tallie geeft conversatieles, onder het genot van kop koffie of thee.
Luister samen naar het journaal, oefen gesprekken.Bijvoorbeeld bij de dokter, een instantie of met uw buurvrouw. Leer Nederlandse uitdrukkingen en gezegden.

Elke woensdag is er de Nederlandse conversatieles met Tallie, van 19.30 โ€“ 21.00 uur. Hierna wekelijks en gratis.

Het is een groep voor gevorderden.

Door: BBQ team

14 juli 2022 ๐ŸŽ‰Weer eens een BBQ bij OASE! ๐ŸŽถ Goedenavond, Vanwege het weer (90% regen), deze onzekerheid en ook weinig aanmeldingen hebben wij in overleg onverhoopt helaas besloten om de BBQ nu niet te houden, maar 14 juli. Sorry. Kan je dan? ๐Ÿ˜Š Schrijf je alvast in!

Delicieuse Donderdag TAKE-AWAY OASE!

Door: kookteam

23 juni Beste OASE-gasten, We hadden een lekker menu voor deze Delicieuse Donderdag. Echter zijn er maar 3 vrijwilligers in het KookCooking Team en zien wij geen andere mogelijkheid om het deze week te annuleren.. Het spijt ons. Schrijf je nu in!