Marco’s Muzieksaloon

1e en 3e Dinsdag 13:00 - 15:00

Marco

Een groepje buurtbewoners komt elke 1e en 3e dinsdagmiddag van 13.00-15.00 uur luisteren naar gouweouwe. We delen onze herinneringen. Er kan uiteraard gedanst worden!

Iedereen welkom. Entree: €1,00 inclusief koffie / thee. Er zijn ook versnaperingen te koop. Marco opent om 12:00 uur, zodat u uw brood kunt op eten voor de Muzieksaloon begint.

OASE sluit tot en met 6 april

16 maart 2020

Beste vrienden van OASE,

In navolging van de oproep van het RIVM aan o.a. de horeca gaat OASE haar activiteiten voorlopig tot en met 6 april opschorten.Ook Eetkookclub Oase van 3 april vervalt. Wij zijn dus dicht! Het is jammer maar het is niet anders.Per mail zijn wij natuurlijk wel bereikbaar.Voor nu, blijf allen gezond en maak er ondanks alles een gezellige en relaxte tijd van, daar waar mogelijk!En we hopen allemaal op betere tijden!

Met vriendelijke groet,
het OASE-team