Boekenruil, koffie-ochtend en breiclub

Dinsdagochtend van 10:00 uur tot 12:00

Jannie

Boekenruil Koffieochtend begint weer met Jannie op  een iets andere tijd.

Boeken, breien en koffie iedere dinsdag 10.00 – 12.00 uur. Neem een boek gratis mee en ontvang ook nog een kopje koffie en thee en praat gezellig mee!.

Wij hebben ook een breiclub op dinsdagochtend.

U neemt zelf wol, breipennen en patroon mee. Tevens brei advies, neem uw breiwerk ook mee!

Ieder is van harte welkom voor een praatje, om te lezen of te breien.

Voor koffie of thee graag een vrijwillige bijdrage.

U bent weer van harte welkom, maar nieuwe mensen moeten eerst even bellen:06-023463957.

Door: BBQ team

14 juli 2022 🎉Weer eens een BBQ bij OASE! 🎶 Goedenavond, Vanwege het weer (90% regen), deze onzekerheid en ook weinig aanmeldingen hebben wij in overleg onverhoopt helaas besloten om de BBQ nu niet te houden, maar 14 juli. Sorry. Kan je dan? 😊 Schrijf je alvast in!

Delicieuse Donderdag TAKE-AWAY OASE!

Door: kookteam

23 juni Beste OASE-gasten, We hadden een lekker menu voor deze Delicieuse Donderdag. Echter zijn er maar 3 vrijwilligers in het KookCooking Team en zien wij geen andere mogelijkheid om het deze week te annuleren.. Het spijt ons. Schrijf je nu in!