Stephano’s & Tenzin’s Gezonde vegetarische Lunch

Eerste maandag van de maand om 13.00/14.00

Stephano & Tenzin

Gezellig samen lunchen en nog gezond ook?
Kom dan genieten van Stephano’s & Tenzin’s Gezonde Lunch!

Entree vanaf 12.45 uur

De lunch kost € 4,- inclusief koffie en thee.

De lunch is vegetarisch. Als u aangeeft of u een bepaalde allergie heeft of een dieet volgt, dan kan daar rekening mee gehouden worden.

Let op! I. v. m. de planning en inkopen waarderen wij het enorm als u vóór zondag 12 uur al kunt doorgeven of u wilt bestellen!

Aanmelding en betaling liefst via de website; kontante betaling is eventueel anders ook mogelijk. Bestellen via het winkelmandje: www.oasestichting.nl en/of app/mail Sylvia, tel. 06-37320227 / viavissy@gmail.com

Het OASE-Team,
Buurthuiskamer OASE
Vrolikstraat 281
1091 VC AMSTERDAM
www.oasestichting.nl

Door: BBQ team

14 juli 2022 🎉Weer eens een BBQ bij OASE! 🎶 Goedenavond, Vanwege het weer (90% regen), deze onzekerheid en ook weinig aanmeldingen hebben wij in overleg onverhoopt helaas besloten om de BBQ nu niet te houden, maar 14 juli. Sorry. Kan je dan? 😊 Schrijf je alvast in!

Delicieuse Donderdag TAKE-AWAY OASE!

Door: kookteam

23 juni Beste OASE-gasten, We hadden een lekker menu voor deze Delicieuse Donderdag. Echter zijn er maar 3 vrijwilligers in het KookCooking Team en zien wij geen andere mogelijkheid om het deze week te annuleren.. Het spijt ons. Schrijf je nu in!