Gezondere Donderdag Lunch

Donderdag 12:00 - 13:00

Gatis, Tenzin & Sylvia

‘Gezonder Donderdag Lunch’ (wekelijks)

12.00 – 13.00 uur lunch: € 2,50. Inschrijven (voor wo. 12:00)

Deze week zijn het Gatis, Tenzin & Sylvia die voor u de Gezondere lunch bereiden!

De lunch van 17 september komt te vervallen!

Aanmelding vóór woensdag 12.00 uur.

Er worden ook bij OASE de RIVM-maatregelen & hygiënisch Protocol opgevolgd.

Wij maken van uw tuin een OASE

🍀 Is uw tuin aan een opknapbeurt toe? 🍀 Kan uw balkon wel wat groen gebruiken? 🍀 WiIt U uw geveltuintje wat meer kleur geven? Tuinhulpen van buurthuiskamer OASE helpen u graag. Samen maakt u een plan. Onze vrijwillige tuinhulpen adviseren en helpen u met de realisatie ervan zodat u meer kunt genieten van uw groen. LEES MEER

Diner & Take Away

Door: Juanita, Paolo, Seif en Stephano

Donderdag 17 Juni MENU: Dikke witte noedels met diverse wokgroente, o. a. champignons en stukjes kip of vegetarische variant. Hierbij frisse groene salade Pink Lady Dessert: Roompudding met rumrozijnensaus* Schrijf je nu in!

Boekenruil, koffie-ochtend en breiclub

Door: Lenie

Boekenruil- en koffieochtend begint weer 15 Juni Iedere dinsdagochtend Boekenruil- koffie- en breiochtend met Leni van 11.00 uur tot 12.30. Kom gezellig langs en vergeet je mondkapje niet!