Eetkookclub Kerst- en eindejaarsdiner

Rond Kerst en Oud&Nieuw

Tineke & Ans

Goedendag OASE – gasten,

Dit jaar organiseert de Eetkookclub twee feestdiners:
22/12 kerstdiner (VOL!)
29/12 eindejaarsdiner (VOL!)

Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van deze diners, ben je welkom op één van de twee. De prijs is 7,50 inclusief drankjes.
Feestelijk 4-gangen
Kerst- en oudejaarsmenu

Aperitief: Alcoholvrije Piña Colada, toastje met geroosterde bloemkool en sesam.

Voorgerecht: Salade met avocado en gerookte kaas

Tussengerecht: Pasteitje paddenstoelenragout

Hoofdgerecht: Wildstoof in rode wijn, stoofpeertjes, Pommes Duchesse, gemengde groente

Nagerecht: Sinaasappelmousse

Koffie of thee met kerstzoetigheden

Het kookteam bestaat uit Peter, Marijke, Denise, Stephano, Tenzin, Tineke en Ans.

Je kan je aanmelden via deze link, via e-mail of WhatsApp. Geef duidelijk aan welke dag je wilt komen.
Email: eetkookclub@oasestichting.nl
WhatsApp: 06-25115856 (Ans)
Eventueel is contante betaling ook mogelijk.

Om 18.00 uur wordt het eten opgediend. Vanaf 17:45 bent u van harte welkom

Wij verwelkomen u graag op onze Eetclub.

*Vergeet uw keuze niet aan te geven, met vlees of vegetarisch.

EetKookClub Oase
Buurthuiskamer OASE
Vrolikstraat 281
1091 SB Amsterdam

Door: Tineke & Lenie & Ans

VOL Eetkookclub vrijdag 1 maart Kom jij ook genieten van ons menu vol vergeten groenten?! We nodigen iedereen uit voor ons speciale menu op 1 maart. Voor: Friesche ajuinsoep Hoofd: Beppe’s gehackt fleisbrea (gehaktbrood) of Beppe’s vega gehacktbrea, Truffelaardappelpuree en Vergeten groenten. Na: Watergruwel. Schrijf je alvast in!

Eetkookclub Kerst- en eindejaarsdiner

Door: Tineke & Ans

Helaas zitten de diners al vol. Feestdiners bij de Oase Kom jij ook genieten van één van onze twee feestdiners? We nodigen iedereen uit voor één van onze twee feestdiners dit jaar: 22-12: Kerstdiner 29-12: Eindejaarsdiner Schrijf je alvast in! En geniet van een 4-gangendiner!

GEDINEERD & GEDICHTEN in OASE!

Door:

GEDINEERD & GEDICHTEN in OASE Donderdag 15 juni 2023 Eerst genieten van een heerlijk 3-gangen diner, daarna van voorgedragen gedichten door 10 dichters. Voorgerecht 'ABC', A msterdamse zilveruitjes, B ieten C arpaccio met dille en gebrande pijnboompitten Hoofdgerecht Lasagne van aubergine met kerstomaten en ricotta, gerookte mozzarella getopt met fijngehakte cashewnoten, vergezeld van een frisse salade en stokbrood met homemade verse kruidenroomboter Dessert Citroen cheesecake in een glaasje Klik hier voor meer informatie!