eerste vrijdag van de maand

Elien, Gea, Stephano, Ton, Tineke en Lenie

🏳️‍🌈EetKookClub Oase vrijdag, 18.00 uur,
5 augustus 2022 🏳️‍🌈

Voorgerecht : 🏳️‍🌈 Veelkleurige wrap
Dessert : 🏳️‍🌈 Vrolijke fruitsalade met alle kleuren van de regenboog

U kunt zich nu aanmelden door betaling vóór donderdag 9 uur via de website (klik hier!) en bericht aan info@oasestichting.nl

Betaling van €6,- via de website; eventueel is contante betaling ook mogelijk.

Om 18.00 uur wordt opgediend. 🍽️

Wij verwelkomen u graag voor deze EetKookClubavond van 5 augustus 2022.

Smakelijk eten! 🏳️‍🌈

Lenie en Tineke
EetKookClub Oase
Buurthuiskamer OASE
Vrolikstraat 281
1091 SB Amsterdam

PS We willen zoveel mogelijk milieuvriendelijk zijn bij OASE; wij gebruiken zo min mogelijk plastic.

Door: Elien, Gea, Stephano, Ton, Tineke en Lenie

5 augustus 2022 Kookteam bestaande uit Elien, Gea, Stephano, Ton, Tineke en Lenie heeft in dit Pride Festival weekend een toepasselijk menu voor u! Voorgerecht : 🏳️‍🌈 Veelkleurige wrap Hoofdgerecht : 🏳️‍🌈Fleurige, veelkleurige groentepaella, met venkel, sperziebonen, paprika, artisjokken, olijven en tomaatjes Dessert : 🏳️‍🌈 Vrolijke fruitsalade met alle kleuren van de regenboog Schrijf je alvast in!