Eet- kookclub

1e Vrijdag

Tineke, Lenie, Chris, Roos en Maria

Vrijdagavond : Eetkookclub Oase, elke éérste vrijdag van de maand. Koken uit alle windstreken. Welkom allemaal! U kunt zich inschrijven via de website.

Vrijdagavond 2 oktober:

Voorgerecht: Roedjak: Indonesische salade (met diverse stukjes fruit en komkommer)
Hoofdgerecht: rijst met groenten en gado-gado-saus, met kip smoor van Chris
     vegetarische variant: tempeh ketjap (gebakken tempeh met ingetrokken ketjapsaus)
Dessert: pisang goreng (schijfjes banaan, knapperig gebakken in een jasje)

NB: let op vanwege de Corona-crisis beperkt plaats en andere tijden*!

Sorry, deur niet eerder open vanwege voorbereiding.

*1e zitting: entree 17.45 uur
opdienen: 18.00 – 19.00 uur

*2e zitting: entree 19.15 uur
opdienen: 19.30 – 20.30 uur.

Voorgerecht: Salade
Hoofdgerecht: Pasta met basilicum, oregano, ui, en tomaten
Dessert: Dame blanche (vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom)

U kunt zich alvast aanmelden. Laat u even weten of u vegetarisch wilt eten?

Betaling; € 6,- (3-gangendiner) contant betalen ter plaatse aan Tineke.

Er worden ook bij OASE de RIVM-maatregelen & hygiënisch Protocol opgevolgd.

Er kunnen op veilige 1,5 meter afstand (precies afgemeten) 12 gasten aan tafels in OASE
zitten. Daarom zijn er 2 zittingen. Mocht men zich aangemeld hebben en deze zitting is vol,
dan nemen wij van te voren contact met u op of u in de andere zitting wilt komen eten.

Nieuws

Eet- kookclub

Door: Tineke, Lenie, Chris, Roos en Maria

Voorgerecht: Roedjak: Indonesische salade (met diverse stukjes fruit en komkommer) Hoofdgerecht: rijst met groenten en gado-gado-saus, met kip smoor van Chris vegetarische variant: tempeh ketjap (gebakken tempeh met ingetrokken ketjapsaus) Dessert: pisang goreng (schijfjes banaan, knapperig gebakken in een jasje) Schrijf je alvast in!