Eerste vrijdag van de maand

Tineke & Lenie & Ans

BBQ-time in de Oase, op vrijdag 5 juli en vrijdag 2 augustus (VOL) wordt weer de jaarlijkse BBQ georganiseerd!

Omdat het animo groot is en de ruimte beperkt, kun je je maar voor één BBQ opgeven.

MENU vrijdag 5 juli of vrijdag 2 augustus 2024

Vlees: Kipsate spiesjes, hamburger en cevapcici
Voor iedereen: Gegrilde bospeen, courgette en rode ui
Salades: Taboulé en een frisse gemengde salade.
Erbij: Diverse sausjes en Turks brood met kruidenboter en houmous
Toe: Verrassing!

Het eetkookteam bestaat uit Stephano, Tenzin, Peter L, Fatiha, Tallie, Ans en Tineke.

U kunt zich aanmelden* (klik hier!) door betaling van 6 euro vóór donderdag 9.00 uur ‘s ochtends, én door te mailen naar eetkookclub@oasestichting.nl of app naar Ans (06-25115856). Eventueel is contante betaling ook mogelijk.

Om 18.00 uur wordt het eten opgediend. Vanaf 17:45 bent u van harte welkom

Wij verwelkomen u graag op onze Eetclub.

*Vergeet uw keuze niet aan te geven, met vlees of vegetarisch en welke dag je er bent.

EetKookClub Oase
Buurthuiskamer OASE
Vrolikstraat 281
1091 SB Amsterdam

PS We willen zo veel mogelijk milieuvriendelijk zijn bij OASE; wij gebruiken zo min mogelijk plastic.

Door: Tineke & Lenie & Ans

ZomerBBQ (2 augustus is al vol) Hij is er weer, de zomerBBQ van de Oase. We nodigen iedereen uit voor de BBQ op vrijdag 5 julil of 2 augustus. Geef je op op één BBQ! Vlees: Kipsate spiesjes, hamburger en cevapcici Vega: Gegrilde paprika gevuld met houmous, knoflookchampignons , vega hamburger. Voor iedereen: Gegrilde bospeen, courgette en rode ui Salades: Taboulé en een frisse gemengde salade. Erbij: Diverse sausjes en Turks brood met kruidenboter en houmous Toe: Verrassing! Schrijf je alvast in!

De Sjoelclub

Door: Ton

Nieuw bij de OASE: De Sjoelclub! Iedere tweede vrijdag van de maand van 10:30-13:30. Aanmelden hoeft niet, je kunt gewoon binnenlopen! Kosten: 2,- (inclusief koffie en thee)