OASE 🍽️ BBQ

Paolo, maria & keukenteam

BBQ en gasten ontvangen; het kan weer!

Deze zomer zullen wij 3 BBQ avonden houden; donderdag 15 juli en donderdag 5 augustus!

vrijdag 6 augustus hebben we weer een normale eetclub zonder bbq!

6 augustus koken Maria, een vriendin, Mieke, Tineke en Lenie een driegangendiner voor uw.

• Gevulde eieren , met eigeel en mayonaise, met of zonder tonijn*, op een bedje van sla.
  • Italiaanse pastasalade (koud); tomaat, mozzarella, verse basilicum, kappertjes, olijfolie, zwarte olijven en oregano, met of zonder ansjovis*.
    *Geeft u even uw keuze aan of u met of zonder vis (tonijn en ansjovis) wilt eten!

dessert : gecaramelliseerde verse perziken en vanille-ijs

We mogen weer binnen eten! Dat wil zeggen:

Alleen mensen die al twee vaccinaties gehad hebben en niet verkouden zijn! Iedereen blijft op zijn plaats zitten en hangt de jas over zijn eigen stoel.

1e zitting: 18.00 met twaalf mensen

tweede zitting: 19.15 – 20.15 met 7 gasten, dan eten de vrijwilligers mee

Als er geen plaats meer is, kan het diner worden afgehaald!

betalen kan via de website, contant betalen is ook mogelijk

Groetjes, Lenie en Tineke

Bestellen via het winkelmandje: www.oasestichting.nl en/of app/mail Sylvia, tel. 06-37320227 / viavissy@gmail.com

U kunt zich alvast aanmelden. Laat u even weten of u vegetarisch wilt eten?

Met culinaire groet & bon appetit! 🍽️

Tineke & Lenie Gastvrouw EetKookClub,
Paolo, BBQ-Master
Het OASE-Team,
Buurthuiskamer OASE
Vrolikstraat 281
1091 VC AMSTERDAM
www.oasestichting.nl

PS We willen zoveel mogelijk milieuvriendelijk zijn bij OASE; wij gebruiken zo min mogelijk plastic.
Uit hygiënisch oogpunt kunnen wij geen plastic bakjes hergebruiken.

Er worden ook bij OASE de RIVM-maatregelen & hygiënisch Protocol opgevolgd.

OASE 🍽️ BBQ

Door: Paolo, maria & keukenteam

OASE 🍽️ BBQ BBQ en gasten ontvangen; het kan weer! Deze zomer zullen wij 3 BBQ avonden houden; vrijdag 2 juli, donderdag 15 juli en donderdag 5 augustus! 6 Augustus hebben we een normale eetclub zonder BBQ Schrijf je alvast in!

Diner & Take Away

Door: kookteam

Donderdag 29 Juli MENU: Taco's, gevuld met rundergehakt, uien, noten en kruiden. Erover heen gestrooid sla, tomaat, cheddarkaas en guacamole. OF Vega taco's, gevuld met stukjes ui, knoflook, paprika, champignons, selderij, wortels en kruiden. Erover heen gestrooid sla, tomaat, cheddarkaas en guacamole. desert: Chocobiertaart met vanillesaus.* Schrijf je nu in!

Gezonde Lunch

Door: Eliza

De Gezonde Lunch is terug! Eliza gaat dit verzorgen op de eerste maandag van de maand. De volgende keer zal zijn maandag 2 augustus van 13.00 – 14.00 uur. De lunch kost € 4,- inclusief koffie en thee. Schijf je nu alvast in!

De Muziek salon

Door: Ishani

Er komt weer een Muziek Salon! Nu één maal per maand. De eerste keer is dinsdag 27 juli van 12.30 – 14.30 uur. We delen onze herinneringen. Maximaal 12 gasten. Deelname € 1, inclusief koffie en thee. Verpakte versnaperingen verkrijgbaar.

Boekenruil, koffie-ochtend en breiclub

Door: Jannie en/of Lenie

Boekenruil- en koffieochtend Iedere dinsdagochtend Boekenruil- koffie- en breiochtend van 11.00 uur tot 12.30. Neem een boek mee en ontvang ook nog een kopje koffie en thee en praat gezellig mee!