Peter, Ann, Netty, Pim S. Ans, Tineke

Kookteam: Peter,  Ann, Netty, Pim S. Ans, Tineke. Zij koken voor u dit  heerlijke traditionele menu.

MENU vrijdag 3 februari 2023

Voorgerecht: preisoep

Hoofdgerecht: huisgemaakt saucijzenbroodje of kaasbroodje,aardappelpuree en bloemkool met roomsaus

Dessert: sinaasappelgriesmeelvla

U kunt zich aanmelden (klik hier!) door betaling van 6 euro vóór donderdag 9.00 uur ‘s ochtends, en door te mailen naar info@oasestichting.nl Eventueel is contante betaling ook mogelijk.

Om 18.00 uur wordt opgediend.

Wij verwelkomen u graag op onze Eetclub van 3 februari.

Smakelijk eten!Lenie, Tineke en Ans

*Vergeet uw keuze niet aan te geven, met vlees of vegetarisch.

EetKookClub Oase
Buurthuiskamer OASE
Vrolikstraat 281
1091 SB Amsterdam

PS We willen zoveel mogelijk milieuvriendelijk zijn bij OASE; wij gebruiken zo min mogelijk plastic.

Door: Peter, Ann, Netty, Pim S. Ans, Tineke

Eetkookclub vrijdag 3 februari 2023 Kookteam: Peter, Ann, Netty, Pim S. Ans, Tineke. Zij koken voor u dit heerlijke traditionele menu. Voorgerecht: mosterdsoep Hoofdgerecht: saucijzenbroodje (vegetarisch: kaasbroodje), aardappelpuree, bloemkool in roomsaus Dessert: sinaasappelgriesmeelvla Schrijf je alvast in!