Eet- kookclub

1e Vrijdag 18.30 - 22.00

Tineke

Vrijdagavond 3 juli: Eetkookclub Oase, elke éérste vrijdag van de maand. Koken uit alle windstreken. Welkom allemaal!

NB: let op vanwege de Corona-crisis beperkt plaats en andere tijden*!

Sorry, deur niet eerder open vanwege voorbereiding.

*1e zitting: entree 17.15 uur
opdienen: 17.30 – 18.45 uur

*2e zitting: entree 19.15 uur
opdienen: 19.30 – 20.45 uur.

volgende Nieuwsbrief. U kunt zich alvast aanmelden. Laat u even weten of u vegetarisch wilt eten?

Betaling; € 6,- (3-gangendiner) contant betalen ter plaatse aan Tineke.

Er worden ook bij OASE de RIVM-maatregelen & hygiënisch Protocol opgevolgd.

Er kunnen op veilige 1,5 meter afstand (precies afgemeten) 12 gasten aan tafels in OASE
zitten. Daarom zijn er 2 zittingen. Mocht men zich aangemeld hebben en deze zitting is vol,
dan nemen wij van te voren contact met u op of u in de andere zitting wilt komen eten.

Diner & Take away

Wat koken Gatis en Lionel deze week: *Hoofdgerecht: Groente lasagne, paprika-salade en focaccia. *Dessert : Citroendruivenkwarktaart (maar dan anders) en perensmoothie. Aanmelding vóór maandag 12.00 uur.

Er zal Turks eten gekookt worden door Mehmet en Musab, het exacte menu volgt in de volgende Nieuwsbrief.