Delicieuse Donderdag TAKE-AWAY OASE!

Donderdag Take-away 18:00

kookteam

Goedenavond beste OASE-gasten,

Donderdag 26 mei en donderdag 2 juni zal er geen Delicieuse Donderdag zijn in OASE. Het KookCookingTeam heeft 2 weken vakantie.

MENU 19 Mei 2022 :

Hoofdgerecht : Op een klein bedje van zilvervliesrijst gekookt met linzen ligt een halve gegrilde aubergine uit de oven, gevuld met tomaat, feta en verse kruiden, bestrooid met oude en parmezaanse kaas (gesmolten).

Dessert : Citroen&KoekjesKwark met lemoncurd en toefje slagroom

Voor slechts € 5,- (2-gangen) kunt u dit bestellen!
Afhaaltijd: tussen 18.00 – 18.30 uur.

I. v. m. de planning waarderen wij het enorm als u vóór woensdagochtend 9.00 uur het kunt bestellen en doorgeven!

Bestellen via het winkelmandje (Inschrijven) en/of app/mail Sylvia, tel. 06-37320227 / viavissy@gmail.com

.. en vanaf nu gebruiken wij milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal, karton/bagasse/bamboe voor de TakeAway! 🦋

Met culinaire groet & nyan switi! 🍽️

Het OASE-Team,
Buurthuiskamer OASE
Vrolikstraat 281
1091 VC AMSTERDAM
www.oasestichting.nl

PS We willen zoveel mogelijk milieuvriendelijk zijn bij OASE; wij gebruiken zo min mogelijk plastic.
Uit hygiënisch oogpunt kunnen wij geen plastic bakjes hergebruiken.

Door: Elien, Stephano, Tenzin, Gea, Tineke en Lenie

menu 3 Juni 2022 Menu volgt nog! Aanmelden vóór donderdagochtend 9uur, door betaling via de website en bericht aan info@oasestichting.nl Schrijf je alvast in!