Delicieuse Donderdag TAKE-AWAY OASE!

Donderdag Take-away 18:00

kookteam

Goedenavond beste OASE-gasten,

Deze Delicieuse Donderdag zal een bijzondere avond worden! Er zal in onze Buurthuiskamer de Amsterdamse Pubquiz gehouden worden om 20.00 uur EN vooraf kunt u Delicieus Dineren in OASE om 18.00 uur.
Het nagerecht is een verrukkelijke verrassende taart die in een andere vorm bij velen bekend zijn.

MENU 6 oktober 2022 :

Hoofdgerecht : Op een bedje van aardappelpuree met rauwe spinazie er door, stoofsel van bloemkool en worstjes* (*ook vega)

Dessert : Bokkepootjes-taart

Voor slechts € 5,- (2-gangen) kunt u dit bestellen!
Afhaaltijd: tussen 18.00 – 18.30 uur.

Heeft u zin om dit delicieuse 2-gangen diner te komen eten donderdag en daarna de Amsterdamse Pubquiz te spelen? Er zijn mooie prijzen te winnen!

Dat kan bij Buurthuiskamer OASE op de Vrolikstraat 281!

Voor slechts € 5,- (2-gangen) kunt u dit bestellen!
Diner : 18.00uur
Amsterdamse Pubquiz: 20.00uur

🍽️Reserveren voor dit Delicieuse Donderdag Diner kan tot woensdag 9 uur
(Ook al staat het menu er nog niet op).
Via onderstaande bijgevoegde link EN een berichtje met uw keuze* ter dubbelcheck.

Bestellen via het winkelmandje (Inschrijven) en/of app/mail Sylvia, tel. 06-37320227 / viavissy@gmail.com

.. en vanaf nu gebruiken wij milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal, karton/bagasse/bamboe voor de TakeAway! 🦋

Met culinaire groet & nyan switi! 🍽️

Het OASE-Team,
Buurthuiskamer OASE
Vrolikstraat 281
1091 VC AMSTERDAM
www.oasestichting.nl

PS We willen zoveel mogelijk milieuvriendelijk zijn bij OASE; wij gebruiken zo min mogelijk plastic.
Uit hygiënisch oogpunt kunnen wij geen plastic bakjes hergebruiken.

Door: Peter en team

Peter en kookteam koken 2 december weer een heerlijk driegangendiner voor u! Betaling van €6,- via de website, eventueel is contante betaling ook mogelijk. Om 18.00 uur opgediend. Smakelijk eten! Lenie en Tineke Schrijf je alvast in!