De Grote Amsterdam Quiz

19:30

Hartelijk welkom bij Buurthuiskamer OASE op de Vrolikstraat 281 bij De Grote Amsterdam Quiz, die dit jaar voor de tweede keer gehouden zal worden op vrijdagavond 13 oktober om 19.30 uur.

Entree om 19.15 uur en start van de Quiz om 19.30 uur.

Aanmelden kan tot en met 10 oktober bij Sylvia, per app: 06-37320227 of per mail: info@oasestichting.nl

Meer informatie: https://www.amsterdam.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/grote-amsterdam-quiz/

Je kan je per Team van 4 personen aanmelden of individueel en ter plekke een team vormen. Deelname is gratis!
Wie speelt er mee en gaat voor de eeuwige roem met zijn/haar Amsterdam kennis?

De Sjoelclub

Door: Ton

Nieuw bij de OASE: De Sjoelclub! Iedere tweede vrijdag van de maand van 10:30-13:30. Aanmelden hoeft niet, je kunt gewoon binnenlopen! Kosten: 2,- (inclusief koffie en thee)

Door: Tineke & Lenie & Ans

VOL Eetkookclub vrijdag 3 mei Kom jij ook genieten van ons Italiaanse menu?! We nodigen iedereen uit voor ons speciale menu op 3 mei. Antipasta: Insalata Verde Prima Piatti: Pasta al Quattro Formaggi Dolci: Peche Ripiene Schrijf je alvast in!