BIJOASE - maandelijkse films

Donderdagavond 14 maart: Los Viajes del Viento, 2009.

Iedereen welkom vanaf 18:45; film met bord op tafel 19.15 uur.

Je kunt je aanmelden t/m 12 maart via info@oasestichting.nl of via 020-6251812.

Geef ook even aan als je vegetarisch wilt eten.

Aanmelden, en of u vegetarsich wilt eten doorgeven per mail: info@oasestichting.nl

Kosten: film € 2,00, maaltijd € 5,00.

Ignacio Carrillo is een Colombiaanse zanger uit Majagual, Sucre, die na de onverwachte dood van zijn vrouw besluit te stoppen met zingen. Hij levert zijn accordeon, die vervloekt leek te zijn, in bij zijn meester. Hij wordt in deze periode bijgestaan door Fermín Morales, een jonge tiener die zijn werk waardeert, en ook een 'juglar' wil worden, net als Ignacio zelf. Ignacio accepteert zijn voorstel om met hem op reis te gaan met tegenzin. Zo vertrekken Ignacio, Fermín en hun ezeltje op reis naar een aantal steden in de Caribische regio, in Noord-Colombia. Gedurende hun reis, neemt Ignacio deel aan de Vallenato Legend Festival in Valledupar.